HELLBOYS v lize, Stallions ze hry...

10.02.2009 17:04

Na zasedání parlamentu České asociace amerického fotbalu dne 7.2.2009, se rozhodlo o podobě ČLAF. A rozhodlo se tak, že se liga sloučí jeden celek.(takže barážové utkání na konci loňské sezony bylo zbytečné) V základní části se střetne každý s každým buď  doma nebo venku a po odehrání základní části bude náledovat playoff. Systém playoff: 1. a 2. tým budou nasazeny rovnou do semifinále, ve čtvrtfinále se utká 3. tým se 6. a 4. s 5. Vítězové čtvrtfinálových utkání postupují do semifinále, přičemž vítěz základní části se v semifinále utká s týmem, který se umístil po základní části hůře. Vítězové semifinálovích utkání pak postupují do finále které se bude konat koncem června 2009. 

 

Další věcí k projednání bylo přijetí Budweis HELLBOYS do CAAF a letošního ročníku ČLAF, ale jak se dalo předpokládat tak nikdo z představitelů všech členských klubů CAAF nebyl proti, a tak se HELLBOYS zúčastní letošního ročníku České ligy amerického fotbalu.Za sebe bych jim chtěl popřát hodně štestí. 

 

Věc která se pro mě stala velkým překvapením je neúčast klubu Pardubice Stallions letošním ročníku ČLAF.Důvod jsem se zatím nedozvěděl, ale vzhledem k loňským výsledkům Pardubic se možná není čemu divit, tak doufejme že příští rok, protože by to byla škoda kdyby Stallions zanikli.

Tak a tohle jsou tedy účastníci ČLAF 2009: Prague Panthers, Prague Lions, Brno Alligators, Havířov Devils, Pilsen Patriots, Příbram Bobcats, Liberec Highlanders, Budweis Hellboys.

 

 

Vyhledávání

Anketa

Kdo je lepší?

Peyton Manning (115)
68%

Eli Manning (55)
32%

Celkový počet hlasů: 170

Anketa

Který tým je lepší?

Brno Alligators (103)
61%

Havířov Devils (65)
39%

Celkový počet hlasů: 168